joi, 3 decembrie 2009

REACTII LA CALD

daca se punea fiola candidatilor la presidentie, inainte de a intra in emisiune , cred ca se afla cine are "curaj" si mai ales cu ce 'curaj" s-a condus Romania in ultimii 5 ani.
Pareea mea e ca Basescu a tras ceva alcool inainte de emisiune.
Update.... Aloooo Carcotasilor mai aveti sticla aia de whisky ? sau a luato base cu el dupa emisiunea voastra

7 comentarii:

  1. Cu tot respectul domnule Mihalache, dar cred ca va va lua Vantu'! Mai ales avand in vedere ca s-a intalnit aseara cu Mircea Geoana. Despre aceasta intrunire de la miezul noptii ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  2. am aceiasi parere cu tine sa nu te supar, o gazda primitoare asa se comporta, sar'mana

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e vorba de suparari aici, stiti foarte bine punctul meu de vedere cu privire la portocalii(in mod special pe plan local). Eu chiar vreau o parere sincera din partea dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. o parere sincera? daca basescu iese presedinte s-ar putea sa ne trezim cu o prea frumoasa si micuta dictatura. e un om imposibil, nu poate comunica cu nimeni, nu asculta si de parerea celorlalti, se crede atotstiutor, acuza clasa politica si parlamentul de parca el ar fi picat acum din cer. problema ca acuza clasa politica nu ar deranja prea mult , mai ales in ce ma priveste, eu i-as desfiinta pe toti, as cere razboi la americani, vom pierde si asa vom deveni colonie si scapam si de politrucii astia care 20 de ani nu au facut nimic in absolut niciun domeniu. Dar... romania fara clasa politica acolo sus ajunge o tara prezidentiala, am mai avut si inainte de 89, nu mai vreau timpurile alea. cel putin liberalii + geoana + johanis au un proiect care pare destul de ok, de ce nu a prezentat si base un proiect asemanator? doar a batut campii cu vantu, patriciu si voiculescu. uitati-va la decalaratiile de avere ale PDL-stilor sa vedeti ca au si ei mogulii lor, doar ca aia sunt de la PDL si sunt buni, de ce parlamentarii pdl sunt buni si ceilalti rai ?
    asta asa pe scurt ca r fi mult de comentat.
    a nu se intelege ca tin partea cuiva desi daca citesti pe blogul meu ma poti face mincinos, imi asum cele scrise. Eu sunt curios de ce nu se vorbeste despre depolitizare, nimeni nu a vorbit de asta.

    RăspundețiȘtergere
  5. ....da, a tras una mica inainte de show, dar nu inteleg dece te bucuri asa de mult ... se pare ca v-a trebui sa te lasi de fumat ! E greu tare...eu unul n-am reusit!

    RăspundețiȘtergere
  6. ptr brad ...Ce sa fac ? daca asta e un sacrificiu, o sa ma sacrific eu. lasand gluma la o parte , nu e chiar asa greu l-am mai lasat odata vreo 4 ani jumate.

    RăspundețiȘtergere
  7. ... ??? greu ? Foarte greu e putin spus ....
    ...sa nu-mi spui de vointa si altea alea...eu car cel putin 30 pe zi ...
    ******************************
    Oricum ar fi, daca poti sa te lasi de fumat, fa-o fara sa te legi de alegerea unui idiot ...pentru tine si familia ta ...

    RăspundețiȘtergere

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine