sâmbătă, 30 iulie 2016

POSTA ROMANA PARTE SI DIN VIATA MEA - SI DIN VIATA "LASULUI" ALEXANDRU PETRESCU

Cum sunt doar un amarat de blogaras si cum m-am luat eu de marele CEO,  apropos' daca nu stiti ce inseamna  ( pun aici definitia din dex = CEO şeful cu gradul cel mai mare într-o companie, corporaţie sau agenţie, echivalent cu Director General Executiv (Chief Executive Officer). In lumea francofonă, echivalentul pentru CEO este PDG (President-Directeur General) ) la noi este director general , asta cu CEO doar da bine in CV-uri, asa cum promisesem aici si pe facebook, am zis sa urmaresc toate laudele lui Petrescu si sa reactionez cumva la ele, azi vad ca posteaza o mare realizare chinezeasca, cu banca chineza si bla bla-uri, bineinteles ca nu ma pot abtine sa nu reactionez argumentat si asta asa printre alte lucrari casnice printre care cumparat,  carat lemne pentru un tarnat (un fel de veranda la intrare) si ceva sudura  (suport ptr o copertina), toate bune si frumoase, numai ca, un anumit laudaci de-a marelui CEO Petrescu, se apuca si-l lauda criticandu-ma pe mine si la cele ce postasem eu, asta e. Ii raspund cat pot eu de civilizat acestui domn, bineinteles ca ia foc, ne cam face idioti pe toti, cred ca la noi cei peste 20 de mii de salariati facea referire. 
Cand colo ce sa vad, Petrescu m-a blocat, si cu siguranta a sters si toate postarile mele, ptr ca nu-mi mai apar nici la activitati, e ok , parca si eu ma simteam asa nasol stiindu-ma prieten virtual cu Petrescu, dar, atat timp cat este DG la Posta si are o pagina publica in care vorbeste de posta, la fel si eu fiind un salariat la Posta pot vedea anumite postari publice cu si despre compania in care lucrez si nu doar atat, cred ca fiecare cetatea are dreptul de a se informa, mai ales cand folosesti insemnele unei companii nationale, asa cum le foloseste Petrescu, daca ar fi pagina dumnealui privata si nu ar mai avea acele insemne cu Posta Romana, am putea zice ca e o pagina personala. Cum si cine a dat accept sau invitatie la prietenie, am dezlegat-o in postarea trecuta. Ma gandesc la chestia cu discriminarea, va trebui sa studiez fenomenul.
Concluzia este acea de LASITATE, in loc sa argumenteze si sa combata cele scrise de mine in postarile la toate laudele dumnealui, a ales calea strutului.

Am sa postez acele ziceri dupa facebook 
Alexandru Petrescu
14 ore ·
Banca de Economii a Postei Chineze (PSBC) se listează la bursa din Hong Kong in sept 2016. Este, ca mărime, a 5-a instituție financiară din categoria băncilor comerciale din China, cu 70% din cele peste 37 000 de locații in zona oraselor mici , comunelor si satelor si principalul furnizor de servicii financiare in China rurală.
https://espresso.economist.com/8859a81bd114df94d9f432350c93…
1 distribuire
xxxxx Poate cineva se gândește şi la o listare a Poştei Române la Bursa de la București!
Îmi place · 9 ore
Gigi Mihalache Cine va oprit sa faceti o Companie super, ma rog cat de cat profitabila ? Ati avut la indemana un intreg guvern politic , asta pan in decembrie 2015, si pan azi ptr ca nu va schimbat. Fiind un mare sustinator al PSD aveti si functie politica, asta e singurul argument de selectie in fruntea CNPR, CA la Posta si CFR, ati angajat pe cine ati dorit, ati facut o organigrama dupa bunul plac, mai aveti si sindicatul de partea dumneavoastra, ptr ca pixul dumneavoastra a semnat angajarea lui Bratianu, plus ca din 2014 incoace ati facut ce ati vrut in Posta, ba seful comisiei de privatizare, ba fel si fel de proiecte care au dus Posta pe MINUS, sa nu mai vorbesc de banii ptr serviciul postal universal si tot din 2014 incoace cand concedierea a cateva mii de salariati va fost pusa pe tava. Cine va oprit ? Nu vedeti ca sunteti patetic, cum postati numai laude si mai ales reusite ale altor administratii postale. Daca doriti sa va documentati uitati-va la Posta Japoneza lasati chinezii, sau mai bine zis uitati-va la vecinii nostrii, unguri, bulgari pana cand si Posta Moldoveneasca a facut profit in timp ce dumneavoastra doar pierderi si strategii ZERO. Asa zisa meserie si experienta adumneavostra din domeniu bancar, poate a mers pe acolo prin Anglia unde doar administrati un sistem in care nu ati avut ce face decat sa fiti un oarecare slujbas, daca aveati si acolo aceasta "putere" sustinuta politic,Anglia nu mai avea banci. Aici va place ca va jucati de-a managementul, in afara de sustinere politica , nimic.
Îmi place · 4 · 7 ore
yyyyyyyyyy La ei se poate , la noi nu se mai poate face nimic
· 7 ore
zzzzzzzzzz Se poate si la noi,in ciuda a ce spun unii si altii care sunt un fel de genii..in ce priveste managementul...una peste alta posta a renascut sub conducerea acestui CEO si a managementul lui..ca mai sunt probleme de rezolvat...cu siguranta..da e usor sa stai si sa scrii pe blog..mai greu e sa administrezi peste 20000de oameni...uita idiotii..ca atunci cand a preluat..posta..era pe coborare..sa ma exprim asa...acum nici Dzeu..nu a creeat lumea intr-o zi...asa ca...
Îmi place · 3 ore
Gigi Mihalache Daca imi dai un singur exemplu intr-o societate normala, unde se ia asemena spor sau indemnizatie de performanta, oriunde in in lume, cand scoate acea compnie pe pierderi si mai ales sa micsoreze cifra de afaceri, in timp ce , probabil stii cum arata posta in ansamblu, nu asa un oficiu sau doua undeva prin bucuresti, ti-as da dreptate, felicitari in activitatea sportiva si a cat mai multe sponsorizari de la acest CEO pe care il lauzi. Stiu din proprie experienta si mai ales fiind partas la viata asta publica romaneasca , ca, de obicei, sportivii, mai ales aia care fac performanta se cam abtin de la laude, mai ales in aceasta situatie, dupa bicicleta se vede altfel Posta si mai ales super performantele acestui CEO laudat de tine. La cat mai multe performante sportive si daca se poate si ceva sponsorizari.
Îmi place · 2 · 52 minute
Gigi Mihalache Cat despre scris, cred ca am scris mai mult decat au citit unii
Îmi place · 2 · 50 minute
wwwwwww În ce sens a crescut dacă CNPR a realizat în 2015 o cifră de afaceri cu 46.832.036 de lei decât în 2014 (-4,16%)?????!!!
Îmi place · 42 minute
Gigi Mihalache , cand primesti sponsorizari mai esti dator si cu o lauda , dupa pagina sustinatorului acestui minunat CEO " Multumiri baietilor si tuturor factorilor implicati. CEO Alexandru Petrescu,........................" deci ??? probabil sponsorizare
Îmi place · 1 · 24 minute
acelasi zzzzzzzzzzzz sponsorizari primesti.dumneata sa dai cu piatra..a multumi este un gest de buna crestere..da matale care esti un blogaras..nu ai de unde sti..si ca fapt divers..primesc 0 sponsorizari...,dar da o sa-i mai multumesc odata dl Alexandru Petrescu care nu a lasat peste 20000 postasi de ai dvs...cred..sa se duca la garla...cui multumesc eu nu te priveste pe dumneata.si le mai multumesc inca odata.aaa si daca vrei profit...pai atunci ca tot te vad nemultumit,pe sindicat si pe CEO...procedam ca la marile corporatii ..unde credema..cu 10000 de oameni faci profit de miliarde..chiar esti sigur ca vrei treaba asta blogaras parat...care esti???din cate am.inteles..posta are un rol social..adica..are grija si de oameni care in mod normal ..nu i-ar baga nimeni in seama...da matale din cate am vazut esti de dreapta rau..nui problem...dar esti sigur ca asta iti doresti....???
Îmi place · 11 minute

Domnul Petrescu m-a blocat, asa considera dumnealui sa raspunzi la unele critici, acestea sunt argumentele dumnealui. Nu stiu cum sa interpretez decat cu litere mari LASITATE pe langa management dezastruos mai e si ofticat, in loc sa aduca eventual argumente sa ma combata, dumnealui a ales aceasta cale. Cu aceasta ocazie va marturisesc ca nu mai pot urmari si critica postarile dumnealui, asa cum am promis aici si pe blogul meu, voi urmari doar media si bineinteles cheltuielile postei care sunt publice. Acesta e mesajul daca incerc sa accesez postarile mele pe pagina dumnealui
""Ne pare rău, acest conţinut nu este disponibil momentan
Linkul pe care l-ai deschis a expirat sau pagina este vizibilă doar pentru o audienţă din care nu faci parte.""

In aceasta mica povestioara cu postarile x,y,z si w sunt persoane care au postat, am sters numele celorlati care au postat la acel subiect cu posta chineza, salvarile le-am facut imediat dupa postari.
Asta e fratilor, ciocu mic si pas de voie, cat ne va conduce Petrescu si ai lui, cam asta se doreste, doar laude din partea dumnealui, strategii si progres cum doreste dumnealui si tot asa, eu raman acelasi, voi monitoriza in continuare tot ce misca despre Posta Romana si voi aduce argumente la toate prostiile debitate de managementul maret de Londra.
Marea mea mirare este ca desi se vede clar ca managementul este dezastruos, am argumentat si cu scaderea cifrei de afaceri si ci pierderile, totusi sunt unii care chiar cred ca se face performanta la Posta Romana, pe langa acei aplaudaci pe pagina de facebook, mai este si un intreg Guvern tehnocrat si o intreaga clasa politica, din pacate.
Acelasi Gigi

Update ora 0:30 ..
Nu uitati, tot asa s-a costruit si comunismul, laude nemeritate, minciuni in realizari de plan, doar unii erau buni, restul prin lagare, deportati sau prin puscarii, doar nomenclaturistii erau "elitistii" vremii, numai ei , odraslele lor si membrii familiei lor puteau ocupa functii de conducere si pozitii inalte, doar ei aveau aces la scoli inalte, plagiate la lucrari stiintifice. Doar cei care aduceau laude astora care erau pusi in anumite functii inalte erau buni, nu aveai voie la critica sau opinii contrare gandirii lor, doar daca erai membru de partid puteai sa accesezi in cariera. Este valabil si pentru aripa sindicala cu al lor CEO Bratianu.

De aia nu pot fi partas la degradare, regres si toate mizeriile astea, chiar acum in timp ce redactez aceste ganduri m-a abordat un coleg " bravo , felicitari, esti un lup singuratic, multi te apreciaza, dar te rog sa-mi raspunzi la o intrebare - Pe ce te bazezi ? " ii raspund aici si totodata multora care au de pus aceasta intrebare Pe mine , pe Dumnezeu si atat, nu am fost si nu voi fi pupincurist sau unealta nimanui, orice ar fi. Asa sunt de cand ma stiu. 

Acelasi Gigi 




3 comentarii:

  1. Un LAȘ. Are proces de stabilirea paternitatii la Judecătoria Alba Iulia si refuza sa se prezinte la testul ADN.
    Pacat de copil,nu are nici o vină!

    RăspundețiȘtergere
  2. Atunci înseamnă că este un laș atata din punct de vedere profesional la ceea ce spune Gigi, cat si in viata personala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma intereseaza viata personala, eu critic managementul acestui domn

    RăspundețiȘtergere

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine