miercuri, 20 iulie 2016

POSTA ROMANA PARTE SI DIN VIATA MEA - ASISTAND PAS CU PAS CATRE UN FALIMENT, OARE ?

Satul de laudele si like-rile date lui sir Petrescu de la Posta, recunosc ca-s "preten virtual" nu mai stiu care a fost cu initiativa, sa zicem ca eu dupa acel proverb "cel mai ... cedeaza" Capacul lehamitei a fost cand am vazut ca Petrescu Posteaza acel castig cu licitatia ptr citatii, sa nu o mai lungesc, am hotarat sa postez direct pe pagina dumnealui toate opiniile mele legate de managementul de faliment, drept urmare dragilor cititori va raportez urmatoarele:
Cum lehamitea ma impngea sa-i postez pe pahina lui, iata ce am postat :
Postarea 1 :

Gigi Mihalache pas cu pas catre faliment, sunteti absolut convinsi ca Posta Romana este pe un trend de progres ?
Gigi Mihalache Nu mai stiu daca prietenia pe facebook a fost initiata de mine sau de domnul Petrescu, dar atat timp cat legislatia romaneasca inca mai permite liberul acces al opiniei, pana cand acei politruci nu vor promova si adopta legi dupa bunul lor plac pentru ingradirea minimului drept democratic “exprimarea libera a opiniilor”,nu pot sa tac si sa vad cum un mare regres democratic in ce priveste promovarea si mai ales scoaterea in evidenta a nonvalorilor, a celor care in afara de a fi pur si simplu politruci si lipitori de afise, rasplatiti cu functii prin companiile de stat, cum e si cazul nostru cu Posta Romana si prea laudatul dumneavoastra prieten virtual sau nu, doar constat ca probabil, in necunostiinta de cauza dati like si laudati toate progresele dumnealui, care de fapt sunt regrese. Daca unii dintre dumneavoastra faceti aceste laude si mai ales aprobati prin multe like-uri toate ispravile domnului Petrescu, “postate” in mari realizari la Posta Romana, opinia mea si doar opinia mea este ca va inselati amarnic, inseamna ca nu ati fost printr-o subunitate postala de nivel urban mic sau rural, chiar si in acele vestite si laudate subunitati de first class din urban, sa vedeti progresele si mai ales aporturile la bunastarea Serviciului Postal Universal si a Postei Romane vechi de peste 150 de ani. Inseamna ca nu stiti sa cititi anumite cifre doar din punct de vedere ARITMETIC, scaderea cifrei de afaceri, scaderea veniturilor din prestatii ce tin de obiectul de activitate, pierderi enorme, datorii enorme, concedieri si multe altele, pe blogul meu personal “ cautare pe google blogul lui gigi mihalache” sunt sute de exemple argumentate despre declinul si ducerea spre faliment datorita managementului defectuos al prietenului dumneavoastra “virtual” sa zicem. In afara de laude, nimic, ZERO, de fapt MINUS si un minus mare, greu de acoperit.
Mirarea mea este de-a dreptul zdruncinatoare, cand vad o gramada de like-uri date postarilor domnului Petrescu chiar si atunci cand nu e cazul, de aceia care stiu situatia mult mai reala a Postei Romane, blameaza, critica si sunt impotriva acestui management defectuos, printre care si o gramada de lideri de sindicat, membrii din stafful companiei si alti salariati. De multe ori vad si-s mirat sa nu zic mahnit sau macinat de lehamite, like-uri la cateva secunde dupa postarea “laudatio”fara a sta un pic si a discerne informatia, probabil au vazut cum un “Kissasist” a promovat si probabil cred ca asta e calea.
Probabil nu va fi nici prima nici ultima postare pr pagina prietenului meu “virtual “ Petrescu, imi voi face timp seara de seara sa-l combat cu toate argumentele posibile, asta daca nu se opreste din laude .


Postarea 2

Poșta Română a câștigat licitația pentru furnizarea de servicii poștale destinate instanțelor și va încasa 20,8 milioane de lei, fără TVA, în perioada iulie 2016 – aprilie 2017.
Gigi Mihalache Super castig ........ Intradevar, nu am vrut sa comentez decat secul " super castig" si acum sa zic asa... analiza mea ... pai cum sa zici ca Posta a castigat acest contract, cand practic, prima data nu ai participat la licitatie aratand dezinteresul de viitoare venituri sigure, a doua problema este ca ne-am prezentat a doua oara la licitatie, in conditiile in care nu a mai participat nimeni, indeplinind acele conditii din caietul de sarcini cu acoperirea nationala, nimeni alta societate de curierat nu a fost interesata de aceste prestatii desi sunt cateva cu acoperire nationala si te lauzi ca ai un management bun la conducerea Postei. Parca si vad cum se vor lauda in viitoarele sedinte cum ei mai marii "manageri" s-au luptat sa "castige" acest contract. Dezinteresul altor firme de curierat de a participa la aceasta licitatie este motivata de faptul ca, pe bani putini, foarte putini obligatiile sunt mult prea mari. Era un adevarat "CASTIG" daca Posta Romana negocia alt tarif mult superior , de ce nu DUBLU pentru cate obligatii isi asuma postasii indeplinind acele proceduri trimise de Ministerul Justitie, macar pe tipuri de acte de procedura, ma refer aici la felul proceselor penal-civil etc, asta daca vroiau domniile lor, daca nu, sa fie sanatosi, decat sa muncim degeaba , mai bine stam degeaba ca oricum Petrescu si gasca lui de MANAGERI , initial nu au fost interesati de contract.


Vor urma si altele 

Acelasi Gigi

Update : de fapt si de drept titlul trebuia sa fie " LAUDATIO LA DECLINUL POSTEI ROMANE VECHI DE PESTE 150 DE ANI- DIN CAUZA POLITIZARII"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine