vineri, 13 noiembrie 2015

Cel mai bun site www.dna.ro

Parerea mea este ca, cel mai bun site este acesta www.dna.ro si e destul de vechi si are la accesari, nu stiu de ce nu a fost nominalizat la premiile unde "Alex de la Londra " se lauda iarasi cu premii, dar pana acum de ce nu ati reformat platforma online, va dati seama cate situri si mai ales aveati posibilitatea sa dati cate o tableta celui care accesa situl Postei, bineinteles daca aveati capacitatatea manageriala sa luati banii de la ANCOM.     ALOOOO Alex de la Londra vedeti ca inca se face paza de catre salariati, aici unde e managementul de first clas pe care il tot afisati. Nu-i nimic.... fara numar... fara numar.... premii si noi fara numar fara numar..... paza. Nu va e asa un pic de "little ashamed"
Apropos, joaca de-a demisia si revenirea nu face decat sa aratati inconstanta dumneavoastra si fuga dupa ciolan. Ghinion nu a iesit numirea la ANCOM , mare castig ptr posta romana, altfel cu siguranta, era cea mai controlata institutie dintre toate, ptr ca stiati unde si cum.


2 comentarii:

  1. pentru o mai buna informare pun un link de la ANCOM http://www.ancom.org.ro/uploads/forms_files/raport_cercetare_utilizarea_serviciilor_postale1415016972.pdf

    RăspundețiȘtergere
  2. alt link http://www.ancom.org.ro/uploads/forms_files/proiect_decizie_cost_net_CNPR1415016972.pdf

    RăspundețiȘtergere

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine