duminică, 10 octombrie 2010

DEZAMAGIRE TOTALA

Dezamagire totala asupra ce incerc sa fac si asupra ce incerc eu sa induc macar ca opinie civica, nu musai opinie sindicala, fratilor...... poate asa vedeti adevarata noastra putere. .... noi si unirea noastra, am pus aici pe blogul meu vrute si nevrute, am undeva in stanga un sondaj de opinie ,..... rezultatul ?..... vax albina .... din apropape 7 mii de vizitatori doar vro 70 s-au incumetat sa voteze .....de ce ? ..... ptr ca frica vine incet si sigur peste tot ce ne inconjoara . Fratilor mai rau decat o ducem noi acum.... comparabil cu regimul lui ceausescu nici ca ne mai putem astepta la ceva bun din partea conducatorilor nostri. .... aha......... ca noi suntem Postasi si ca avem la conducerea Postei un brav conducator PDL-st sau ma rog cum le place lor sa zica ca e doar sustinut de PDL si ca de fapt el este profesionist........hai maaaaa "ma lesi " de fapt el nu este lipitor de afise sau pupincurist de bas-ud-boc, sa fim seriosi. cine ar putea crede ca nu profesionalismul nu e in fruntea Postei Romane......mai ales cand acum cand a venit o "VREME" sa se duca POSTA la "VALE" vorbesc gurile rele ca.... acest slogan e legat de numele ministrului de la comunicatii ?!?!?!?!!?!? mai sa fie o coincidenta .... sa fie asa sau nu ..... cine draqu mai baga de seama .
Ca si noi suntem asa de uniti ca nimic nu ne clinteste . si de vrea "VREMEa" sa se duca POSTA la "VALE" ar trebui sa fim stavilare puternice in cal;ea pierzaniei, ar trebui sa fim scuturi impotriva atacurilor marsave asupra ingenunchierii postei Romane la stapani vremelnici. ar trebui sa fim mai uniti ca niciodata . pacat ca de frica pierderii unui post prost platit ne multumim cu orice metoda impusa impotriva voilor si legilor firii.
Sa fim sanatosi!
Fratilor va fi prea tarziu cand ne vom hotara asupra unor actiuni.....deciziile vor fi deja luate prin fel si fel de hotarari de guvern impuse de fel si fel de strategi vanduti pe 2 arginti, vom vedea cine si cu ce are dreptate.
Sa fim sanatosi pana la prima revedere! puteti comenta..... la subiect.... nicio grija nu voi dezvalui autenticitatea celor ce comenteaza, de altfel va puteti autentifica si fara identitate....
salutare fratilor

suntem uniti ca brazii..... doar acolo sus....cateva crengi atingandu-se.
.... si care ar fi crengile.....?....... pai eu stiu ....
noi pe linie sindicala avem doar o linie de inalta tensiune .....cine e ?
pai ..... mai dati si voi fratilor idei ca altfel din toate colturile tarii in particular imi ziceti ca e bine ce fac vizavi de opiniile mele pe blog, dar sunteti niste cacacciosi si fricosi ca nu spuneti ce aveti de spus sa va fie rusine. am dat posibilitatea sa va exprimati aici pe blogul meu..... dar....... nimic .... cacaciosilor sa va fie de cap, sa va fie rusine .

19 comentarii:

  1. Nu ma prea pricep la comentarii, dupa cum nu ma pricep deloc la vorbe. Punctul meu forte, sa zic asa e sa ascult, iar cand asculti nu prea poti sa si vorbesti. Cred ca aceasta e de fapt marea greseala a celor mai multi dintre romani, vorbesc, vorbesc, vorbesc si uita sa si asculte, sa se asculte.
    Si ne spunem vorbe urate si ne insultam si ne mai intrebam de ce nu suntem respectati?
    Dar uitam ca in fapt uratul atrage urat, insulta atrage insulta, critica atrage critica.
    Pana la urma, ca sa putem iesi din ceata, chiar intunericul as putea spune, ce domneste acum peste tot, trebuie sa aprindem lumina. Si aici nu e vorba de o lampa ce o purtam in mana, ci de lumina inimii.
    Si atunci cand cei mai multi dintre noi vor raspandi lumina nu vor mai exista sentimente de dezamagire, chiar daca ceilalti nu vor actiona cum ne-am astepta noi sa actioneze si nici nu vom mai simti nevoia sa ii facem lasi sau stiu eu mai cum, pentru ca nu au dat nici un semn, din diverse motive.
    Trebuie sa recunosc, e un adevar dureros in ceea ce spui, ca suntem in picaj, sunt de acord, dar toate acestea se datoreaza, intr-o mai mica sau mai mare masura fiecaruia dintre noi. Deci, in parte fiecare avem o vina asa ca cel mai sanatos ar fi nu sa criticam sau sa insultam ci sa vedem cum ne putem corecta fiecare partea noastra de gresala.
    Si mai e un aspect, patima. Suntem atat de patimasi, mai ales in a vedea greselile altora si de a arunca repede cu noroi.
    Eu totusi cred ca problemele se rezolva mai usor daca ne ridicam putim macar deasupra lor si le mai si tratam cu nitcai umor.
    Ca pana la urma, viata merge oricum inainte fie ca noi stam cu picioarele pe pamant, fie invers.
    La buna scriere pe mai departe si "alege sa nu te pierzi si traieste viata detasandu-te de ea".

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt mic si nu prea am `tupeu` sa fac valuri ca....zbor repede. Acum, cu astia la putere tre` sa stii ce vorbesti si catre cine sa vorbesti. Dar nu disperati, mergeti in continuare cu ideile dvs., ca sunt bune, de aia v-am ales...

    RăspundețiȘtergere
  3. .........Marian....Marian ....

    Vad ca tot te mai ti de prosti inca , ce bine era daca stateai in State si acum nu aveai atata bataie de cap , ai grija cu cine te joci ca ai familie si copii , sti ca eu iti dau dreptate dar toti prostii parca s-au adunat in guvernul Romaniei si face Tara aia DE CACAT iar pe voi care munciti si va rupeti spatele si coatele va fura pe fata si voi..... ce faceti....? ce stiti mai bine .... sa plecati capul si sa inghititi toate minciunile lor . Imi pare rau ca nu sunt mai multi ca tine sau unul singur cum a fost TEPES si sa faca dreptate .
    Ai grija de tine si mai vorbim , iar voi cei care cititi acest blog desteptati-va pana nu va fi prea tarziu .....unde sunt romanii care au facut revolutia cand le-a ajuns cutitul la os... ( a ha ... sunt plecati ca s-au saturat de minciuni si marsavii ) sa iasa in strada iarasi si sa apere dreptul de a putea vorbi si traii ..... acum este randul vostru sa faceti ceva pana nu va fi prea tarziu .... . Multe salutari Marian si ai grija de tine . Sorin .

    RăspundețiȘtergere
  4. la consiliul din noiembrie iar va trebui sa-l pupam pe matei? nu credeti ca i-a cam venit timpul sa plece???? directorii oprationali care sunt lideri, au renuntat la mandat asa cum s-a stabilit la Jupiter??? NU ??? de ce?? ce facem, ii lasam asa???

    RăspundețiȘtergere
  5. macar contacteaza-ma in privat sa stiu cine esti

    RăspundețiȘtergere
  6. Titlul articolului e bun... merge si la situatia de astazi din posta. De toata rusinea, cred ca o sa luam bataie de la lume daca se mai intampla ca astazi.. Ce? Pai sa va spun: Sunt postas, ma duc la munca si astept masina. Trece o ora, trec doua si masina pace, nu vine. Sunam sa vedem ce se intampla si aflam ca nu mai vine. Adica vine dar pana intr-un punct, de acolo sa mergem noi, care putem, sa luam. Pai m-as fi dus dar aveam doua variante si nu stiam pe care sa o aleg. Cu bicicleta `capatata` de la un ziar sau pe jos...? Si era si fara bani. Doar corespondenta. Pai omul cand ma vede ma intreaba:pensia? Si eu ce sa zic? N-a venit masina...Halal posta!?!

    RăspundețiȘtergere
  7. gigi, ne cunoastem dar, cel putin deocamdata, nu vreau sa-mi dezvalui identitatea.
    problema cu pdl-istii astia nu e ca sunt total, dar total, incompetenti, dar nici macar nu mai incearca sa ascunda asta. ei pur si simplu au pus mana pe societatea romaneasca si asta este. nimeni nu zine nimic, nimeni nu face nimic... sunt foarte slabi pregatiti profesional, dar asta nu conteaza. ei dicteaza, ei ordona, ei taie si spanzura. incheie tot felul de contracte dar nu si cele de care posta ar avea nevoie.
    din pacate, pentru mine, sindicatul este o maaaaare, o imensa dezamagire. nu are replica, nu se mai opune deloc invaziei portocalii si imi da senzatia ca respira cu ajutorul tubului de oxigen. sunt curios ce se va intampla daca basescu si fmi-ul vor decide sa reduca si in posta salariile cu 25 la suta, asa cum se aude.
    s-auzim de vremuri mai bune si de o posta mai curata!

    RăspundețiȘtergere
  8. povestasule macar contacteaza-ma pe privat, cat despre taieri de salarii ce sa ne mai miram, cu pupincuristii astia de pdl-sti e posibil orice. ieri in parlament au votat taiarea de tva la alimente si neimpozitarea pensiilor pana la 2000 de lei din greseala si acum nu stiu cum sa scoata caastanele. cred ca ii castreaza basescu la ce gafa au facut. vom vedea ce se va intampla

    RăspundețiȘtergere
  9. Gigi, la consilii vorbesti mult, si te felicit ptr asta, insa de cele mai multe ori te canalizezi pe problemele tale din judet. Mi-as dori sa te canalizezi pe probleme generale, in care sa fie inclusa si conducerea FSPC, care acum, de vreo 2 saptamani parca a renascut, urmeaza consiliu si Matei si-a adus aminte. De ce va cheama cu o zi inainte la Sibiu??? Te-ai intrebat? Probabil sa se asigure ca zilele ce urmeaza le are linistite. Ce va mai spune acum? despre cei 18 lei pe luna??? despre cei 400 lei nedati de ziua postasului..... Eu ii transmit pe aceasta cale...Matei, sa-ti fie rusine, ptr tot ce NU AI FACUT PTR POSTA !!! Iti aduci aminte de noi doar la consilii....si atunci stai cu prietenii tai Gagiu, Mirea, etc...adica cei din Oltenia, care te-a pupat si te mai pupa.....in CURsul zilelor !! RUSINE INCA ODATA !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. MATEI, unde sunt gentile postasilor despre care spui de cel putin 3 ani de zile ca "sunt in depozit, urmeaza sa le primiti in cel mai scurt timp"...parca au fost promisiuni de pe la Cosmote, de la Orange, de peste tot !! MINCIUNI SFRUNTATE !!. Lucreaza oamenii in tara cu plase de rafie si genti luate de la gubela!!! Vai de mama noastra !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. cum nu-l stii pe matei ?
    el e "guru" BRATIANU
    MATEI BRATIANU

    RăspundețiȘtergere
  12. Gata, am aflat cine este nea matei...dar nu m-am dumirit de ce parte a baricadei este. E cu noi sau...

    RăspundețiȘtergere
  13. e cu noi in preajma consiliilor...Iar inainte de a deveni deputat s-a jurat(asta este adevarul) ca nu va candida niciodata la asemenea functii...el va ramane alaturi de noi......dar din cauza varstei mai uita...si isi reaminteste inainte de congres....asta e Matei....

    RăspundețiȘtergere
  14. Am inteles acum cine este Matei...un om la fel ca totii...doua maini, doua picioare si dorinta de afirmare....

    RăspundețiȘtergere
  15. Va multumesc pentru comentarii, puteti continua

    RăspundețiȘtergere
  16. In Vrancea avem cel mai tare lider de sindicat, pacat ca nu prea e ascultat de cine trebuie. Chiar imi place stilul tau si te apreciez in mod deosebit . Paduraru , Vidra.

    RăspundețiȘtergere
  17. Salutare,

    Gigi, Gigi, cum sa fac sa te conving ca postasii nu au fost, nu sint si nu vor fi uniti niciodata? Atit timp cit se merge pe directia "nu curge, pica", nu se va face nimic. Asa ca factorii sint multumiti cu ciubucul de la pensii, oficiantii si dirigintii au si ei partea lor( dupa caz), iar la sefi fiecare cotizeaza in felul lui ca sa primeasca un favor. Culmea e ca favorul li se cuvine prin contractul de munca, dar e mai palpitant sa te faci "ghiocel", adica capul plecat si sacosa plina. Asa ca vezi de viata ta si fiecare de a lui, ca la toti le place cum vorbesti dar nci unul nu te sustine. Sa auzim de bine. Mihaela Rachieru(Hritcu)

    RăspundețiȘtergere

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine