marți, 31 octombrie 2017

POSTA ROMANA SALVATA !

Daca dai in mine, dai in fabrici si uzine !

Crucindu-ma la ce laude pupincuriste fac unii, ilegalistului Bratianu, nu ma pot abtine sa nu comentez.

Pentru cei care nu stiu , am sa detaliez un pic:

Conducerea Postei a fost schimbata, unii dintre fostii D.G. au afirmat ca, Bratianu a facut si desfacut mai tot ce se intampla in Posta, surse :  http://www.snpr.ro/?p=189#comment-5323  , http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-22078127-fostul-director-general-postei-andrei-stanescu-critica-noul-management-restructurarea-facuta-ministrul-sova-avantaje-avea-liderul-sindicat-matei-bratianu-cei-doi-fii-sai-din-posta-romana.htm

Bratianu, solicita tuturor liderilor sindicali, sa nu zic "Da ordin" sa-l apere, fata de aceste declaratii facute de fostii DG

Liderii reactioneaza orbeste, fara sa faca nimeni referire si la continutul celor "dezvaluite" . Toti scriu si solicita sa fie trimis in reteaua Postala, fel si fel de sustineri pe fata pentru Bratianu, ba chiar unii sunt atat de entuziazmati ca au ocazia sa arate pe fata gradul de PUPINCURIST afirma ca "unul ca Bratianu se naste la 1000 de ani"

Acum sa nu se inteleaga ca nu sunt de acord cu solidaritatea cand o organizatie sindicala este atacata, oricare ar fi ea forma de atac, numai ca ambii fac referire la Bratianu nu la organizatie in sine, doar fac afirmatii ca Bratianu si cativa din anturajul lui au facut cam tot ce se putea prin Posta. aceasta afirmatie o sustin, ASA E.

Numai ca saracii colegi cad in aceasta capcana a manipularii, vor mai fi si dupa ce vor citi cele scrise de mine.
Ma intreb si eu, de ce niciun lider nu a facut referire direct la subiect, de ce nu vorbeste nimeni de copii lui Bratianu ? de faptul ca a fost angajat ilegal, ca are masina de la administratie si benzina fara limita si  etc, care de fapt sunt acuzatii extrem de grave. Sincer sa fiu nu prea mi se pare ca ar fi un atac direct la organizatie ci un atac direct la Bratianu.

Multi dintre ei afirma ca noua Organigrama a fost aprobata de forurile de conducere ale organizatiei sindicale, da ? pai bine ca recunoasteti, ori sunteti toti de vina si demisia in bloc , alegeri libere si duceti-va dupa ce ati votat. De ce ? pai Organigrama veche tot asa s-a aprobat de organizatie ? daca da , si cam asta se prezuma, inseamna ca voi, cei care dati aprobari organigramelor, ati dus posta la pierzanie, ptr ca de 8-9 ani aceiasi organigrama a produs doar salarii babane, incalecari si descalecari din functii cu salarii babane si ati fost partasi la asa ceva tolerand si mai ales neactionand pentru a schimba lucrurile in bine. Sunteti partasi cu totii. Nu mai implicati saracii postasi platiti cu 4-6 ore care de fapt muncesc 8-10 ore, ptr ca Bratianu si responsabilul retelei postale au taiat normele, ca si scuza, sunteti partasi si vinovati ptr taierea normelor.

Eu stiu ca nu este asa, 99,99% dintre postasi si reprezentantii lor, habar nu au avut de organigrame si nicio data nu li s-a cerut votul ptr aprobare, doar acum cand Bratianu este incoltit si acuzat pe fata ca s-a folosit de functia lui, (detinuta ilegal asta e parerea mea)  sa angajeze si sa mentina pe fii lui in Posta si pe altii din proxima apropiere, in detrimentul demiterii pe altii care deranjau si nu mai erau utili, vezi cazul V.S.(stiu ca stiti la cine ma refer) manipuleaza masele, venind cu noua organigrama, care bineinteles ca da bine la postasi, cine nu doreste sa scape de vro 60 de functii de sefi bine platiti, arunca maselor noua organigrama si propune aprobare.
Cam asta e, felicit pe cei care au tacut, pe cei care au vorbit dar mai la obiect, pe ceilalti pupi pupi in continuare, asta e, in rest manipulare pe fata si e pacat de saracii postasi care abia isi trag sufletul.


Prima reactie a fost pe facebook, redau integral :

Petru cei interesati de Posta Romana
Citesc si ma crucesc cum un roman, ajuns intr-una dintre cele mai inalte demnitati oferite de romanii contemporani cu el,este in stare sa declare asa ceva :
http://adevarul.ro/…/Serban-nicolae-partizanii-a…/index.html
Stiu ca o sa ziceti ce legatura are cu Posta Romana, in opinia mea personala, aceasta declaratie a unui pupincurist PSD-ist este asemanatoare cu o declaratie altei pupincuriste , de data aceasta , o lidera de sindicat care-l pupa pe Bratianu si declara ca: "un lider ca Bratianu se naste o data la 1000 de ani" Acestea sunt declaratii care ma ingrozesc.
Salut si sustin demersul tuturor sindicalistilor care au acuzat asa zisele "declaratii incendiare" ale unui fost DG, totusi era destul sa se solidarizeze doar d.p.d.v. al apararii colegilor / organizatiei si mai ales ca fostul DG nu a facut nimic sa redreseze POSTA, plangandu-se doar la schimbarea sa de unele anomalii din culise, dar sa aperi un ilegalist ca Bratianu, mi se pare stupid si doar declaratii de PUPINCURIST.
Tot din acele epistole mai constat ca se recunoaste pe fata ca acest fost DG a fost tolerat si ca sunt pareri de rau ca nu au reactionat mai din timp, DECI ? recunoasteti multi dintre voi ca impreuna cu bineinteles Bratianu , puteati reactiona mult mai devreme si ca soarta Postei era alta, pai de ce PUII MEI ATI TACUT ? doar acum ca vi-l ataca pe TUTANKAMON va razvratiti?
O sa vedeti ce va face ELLIDERO MAXIMO, nu uitati cum s-a lepadat de V.S. si altii asa se va lepada si de voi.
Nu intelegeti ca el apara doar interesul lui personal, este negru de furie, partinitor, razbunator. Cine il lauda pe V.S. ca si mare salvator / specialist/ atotstiutor, etc ? si mai ales ca l-a readus in Posta .
Cand un fost DG ataca organizatia sindicala, doar din cauza faptului ca a fost inlaturat de la conducere, itr-adevar trebuie reactionat, dar nu uitati , politizarea functiilor de conducere tot de Bratianu a fost facuta, fara acceptul celorlalti reprezentanti, pe timpul PDL. Hotararea tuturor a fost "PE PERIOADA MANDATULUI" Bratianu le-a facut CIM-uri pe perioada nedeterminata , dupa care drept rasplata au venit acele ZLN-ri , plus angajarea copiilor lui.
Asa ca fratilor, va sugerez sa fi-ti mai realisti, una este organizatia si alta este Bratianu, numai afirmati ca a fost ales in mod democratic, publicati anuntul premergator alegerilor, asa cum scria in statut, mergeti cu adevarul pana la capat, eram membru si salariat pe atunci, nu am vazut asa ceva, nu va mai lasati manipulati de Bratianu.
Salut si acele mesaje in care, ripostele sunt la subiect fata de fostul DG, cum unii dintre lideri au fost decapitati dupa acele proteste spontane de anul trecut, ma numar si eu printre ei, sunt disponibilizat, raman la parerea mea personala ca asta e adevaratul motiv al concedierii mele, din zcvonuri am auzit ca s-a si facut afirmatia "ca as fi dat foc la portre"t, desi eu dadusem foc la o oferta de rahat. Asta e, vom vedea.
Numai cadeti in capcana, normarea si taierea normelor s-a facut cu acordul lui Bratianu si a celui de care s-a lepadat, ptr ca asta era ordinul sa se salveze Posta de la faliment, sa se taie din cheltuieli, erau singurele cheltuieli la indemana si imediate. Bine ca recunoasteti ca este o hotarare unanima privind noua organigrama, vechea daca era rea de ce a-ti aprobat-o si de ce atat timp sa constatati ca ne ducea la pierzanie.
Stiu ca o sa-mi pun pe toti pupincuristii lui Bratianu in cap , asta e imi asum. Stiu ca o sa se inceapa iarasi cu acuzatiile , ca vezi doamne am fost in America si ca m-a lasat un fost DG si ca vezi doamne nu stiu ce minuni. Si ce daca am fost , era o prevedere legala de care am beneficiat sa pot castiga un ban cinstit sa nu ma las vandut, am fost pe banii mei si pe barba mea , cumsuna un cantec.
Noroc cu scrisoarea fostului DG ca, uite asa mai aflam de ce este in continuare Bratianu la conducerea sindicatului majoritar din Posta.
Update: Bine ca v-a aratat organigrama noua si v-a propus-o spre aprobare, la fel s-a intamplac cu celelalte organigrame ? si acea organigrama in care fi-su a fost numit mare director ? l-ati intrebat cum de tocmai departamentul condus de fi-su nu s-a desfiintat ? numai un copil nu putea observa ca a fost un post care a dus Posta in jos. reamintesc ce am postat cu privire la laudele noului DG interimar cu privire la acestea “In ceea ce il priveste pe Alexandru Bratianu, acesta este un profesionist al domeniului marketing, a lucrat in mai multe companii private si, cu experienta acumulata, a schimbat abordarile invechite, existente in Posta Romana, pe acest domeniu. In strategia de stabilizare si relansare a Postei Romane, Departamentul Marketing are un rol major, intrucat parte importanta din obiective sunt comerciale, vizeaza activitati noi si dezvoltarea de produse noi. Alexandru Bratianu este coordonator al domeniului marketing din companie, dar nu a fost si nu este detinator al vreunei functii de decizie. El face parte din salariatii care au performat in functiile lor si consideram ca nu poate fi judecat prin prisma numelui tatalui sau.” sursa :http://gigimihalache.blogspot.ro/

Acelasi Gigi

2 comentarii:

  1. Gigi,
    Am vazut ca fostul vostru director OJP -Ovidiu Ioan Sacara a fost avansat in cadrul companiei ca director la Directia Regionalizare-Centre de profit.
    M-am uitat in cv-ul dumnealui si am ramas surprins ca la studii are facultatea de educatie fizica si sport si ca specialitati: profesor de sport si antrenor de baschet.
    Stau si ma intreb acum ce vrea vrea dumnealui sa implementeze in cadrul acestui departament ?
    -educatie ?
    -fizica ?
    -sport ?
    Sau cei din conducerea companiei care l-au avansat vor sa reanfloreasca "Marsul factorilor postali".

    RăspundețiȘtergere

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine