sâmbătă, 4 iunie 2016

POSTA ROMANA PARTE SI DIN VIATA MEA - PETRESCU DEMISIONEAZA, NU MAI FACE PARTE SI DIN VIATA LUI

Update la aceasta postare, ptr acei curiosi cu vesnicile intrebari : de ce eu? de ce zic ? ce doresc de fapt ? degeaba zic si chestii de genul acesta,   am sa le zic o frumoasa povestioara. 
"Se spune că într-o pădure izbucnise un incendiu devastator și o pasăre Colibri tot aducea apă în cioc, ca să stingă focul. 
Toate celelalte animale, înnebunite de spaimă, fugeau care încotro, pe unde nimereau. 
Pasărea Colibri continua, însă, să care apa în cioc. 
Un tigru, conștient de zădărnicia demersului, îi atrase atenția: 
-Ești nebună? Tu crezi că poți să stingi focul ăsta imens cu stropul de apă pe care-l aduci tu?
Pasărea Colibri îi răspunse: -Eu îmi fac partea mea...” 



Sunt absolut sigur ca,  Domnul Ministru va demite conducerea Postei Romane incepand cu data de luni, daca nu a facut-o deja, pentru ca, nu se poate sa lasi in functie aceiasi clica manageriala sa faca o noua "optimizare" a personalului, mai pe sleau sa dea cateva sute de salariati afara, deoarece asa este prevazut in noua strategie de optimizare, care a fost impusa si de urzupatorul sindical Bratianu.

In raportul financiar pe anul 2015 este clar ca suntem pe pierdere, asta dupa ce Petrescu si clasa lui manageriala se laudau ca avem nu stiu ce profit si ca vezi Doamne ' numai el a readus Posta pe profit. Marturie la aceste afirmatii stau sute de "laude" personale prin media si prin revista dumnealui de buzunar  "Postasul".
 Raportul anului 2015 publicat pe site-ul Postei Romane, sursa : https://www.posta-romana.ro/cnpr-data/_editor/files/Situatii%20financiare%20neconsolidate%202015.pdf

Am sa pun cateva cheltuieli la care, sir Petrescu inainte de a pleca, va trebui sa dea cateva raspunsuri.
In primul rand sa explice tuturor postasilor, la ce a folosit acel mare efort din partea lor, referitor la asigurari, plus efortul financiar "capusat" din banii Postei Romane,  si anume  SC POSTA ROMANA BROKER DE ASIGURARE SRL primeste 500.000,00 lei reprezentand contravaloare majorare de capital social  la  Posta Romana Broker de Asigurare SRL , suma platita de CN POSTA ROMANA -ADMINISTRATIA CENTRALA .

Daca Ministerul lasa in continuare aceasta clasa manageriala in fruntea CNPR, se pare ca va fi tarziu ptr orice redresare, mai ales ca suntem in fata unei provocari profesionale referitoare la votul prin corespondenta, viitoare prestatie postala de care deocamdata beneficiaza doar sir Petrescu cu laudele lui. 

Si acum acele cheltuieli facute aiurea 
145.200,00 KPMG ADVISORY SRL contravaloare servicii de auditare CN POSTA ROMANA - ADMINISTRATIA CENTRALA

45.000,00 KPMG ADIVISORY SRL contravaloare servicii evaluare actuariala CN POSTA ROMANA - ADMINISTRATIA CENTRALA

Ptr ce era nevoie de asemenea cheltuieli cu auditul ? Vedeti D-le Ministru degeaba faceti economie si nu cheltuiti bani din bugetul de stat pentru SAP si faceti studii proprii cu oamnei din minister, asa ati precizat la TV cand s-a luat un politruc de d-stra cu blocarea sitului de achizitii publice, in timp ce companii din subordinea Ministerului pe care il conduceti cheltuie in nestire pe studii, aceste 2 cheltuieli sunt numai din ultima luna, cheltuieli de genul acesta mai sunt cel putin 6 si la un nivel de aproape 1 milion de lei.

500.000,00 SC POSTA ROMANA BROKER DE ASIGURARE SRL contravaloare majorare de capital social Posta Romana Broker de Asigurare SRL CN POSTA ROMANA - ADMINISTRATIA CENTRALA
Aceasta este cheltuiala capusa.

33.114,70 SC WEBMAGNAT SRL contravaloare servicii website Posta Romana CN POSTA ROMANA - ADMINISTRATIA CENTRALA

6.448,00 PROMASIBEVENT SRL contravaloare USB card plastic 4G CN POSTA ROMANA - ADMINISTRATIA CENTRALA

9.787,21 SC COMPANIA HOTELIERA INTERCONTINENTAL ROMANIA SA contravaloare prestari servicii evenimente CN POSTA ROMANA - ADMINISTRATIA CENTRALA


Acestea sunt  cheltuielile lui sir Petrescu cu laudele lui de mare inovator in reupdatarea platformei on-line, bineinteles plata unei firme, ceva cadouri pe la petrecerea facuta cu aceasta ocazie la Intercontinental. DEh obrazul subtire cu gologani se tine.



2 comentarii:

  1. Inutil. Petrescu lucrează cu ministrul la un proiect pe termen lung privind Poșta Română. Individul ăsta incompetent și narcisist nu poate fi dislocat din scaunul de director. Se vede de la o poștă ccă are protecția celor cu ochi albaștri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Curios, ai aproape 2000 = doua mii de vizualizari la aceasta postare si doar un comentariu, oare a asa de tare sa fie frica intre salaritii din posta ca nici nu-si permit sa comenteze, chiar si sub anonimat ?

    RăspundețiȘtergere

Comentarii la liber. Astept orice argumentatie, orice combatere a subiectelor si mai ales afirmatiilor scrise de mine