sâmbătă, 18 iulie 2009

D-le Basescu S... ...a !

Sa nu va ganditi la prostii ! Guvernantii nostrii au nevoie din cand in cand si de salutari, sa nu zica, ca poporul care i-a ales si i-a trimis la carma tarii i-au uitat. Incep sa-i salut in felul meu inspirat din scriitorul de retete si diagnostice mediatizat in ultimile zile.

D-le Basescu S... ...a ! - aici se va intelege "Sa traiti bine in Romania !"
D-le Prim ministru Boc S.. ...a! - se va intelege "Salutari de la coasa!"
D-na Ministru Udrea S... ...a ! - Aici se intelege bineinteles "Salutari de la Mamaia!"

D-na exministru Ritzi ai S... ...a ! - se va intelege " ai Scapat de comisia parlamentara!"
D-na Ministru Placinta S... ...a ! - se va intelege "Salutari din Vrancea!"
Astept propuneri de urari


dedicatie pentru ministrul nostru vrancean Placinta http://www.badin.ro/2009/07/sorina-plcint-mi-au-spus-c-sunt-curva-orasului-pe-.html

joi, 9 iulie 2009

ROMANIA THE LAND OF CHOICE (update am repus linkul cu filmuletul)

Am fost la mare in statiunea Jupiter, marea e superba, e la fel ca acum mii de ani “probabil” eu o stiu de vreo 30 de ani , e la fel e frumoasa si neschimbata. Dar.... promovarea turismului “meritul LENUTEI UDREA” e super - super de slab.
Dupa prima zi de plaja si de scaldat in apele marii am fost nevoit sa nu mai pot intra in mare deoarece m-am taiat la degetul mare de la piciorul drept asa de tare ca m-am si speriat ca voi avea nevoie de “antitetanos’. M-am taiat intr-o tabla, teava sau ce-o fi fost cam la vreo 15 metri de tarm, in mare. Poate e si un ‘blestem” ca am ras de colegul meu care se taiase inaintea mea.... ha ha ha... asta e am patit-o si eu, dar nu suntem singurii au mai patit-o si altii si mai grav ca noi, unul din turisti chiar a fost nevoit sa-si bage si ceva cusaturi la o taietura destul de urata si grava. Vai de concediul lui “saracul’.
Si... tanti Leana Udrea calareste cai si cheltuie bani pe concerte si promovari “aiurea” de turism cand putea bine mersi cu banii aia cheltuiti sa curete plajele. Am crezut ca numai plaja de la Jupiter e asa, da’ de unde si la Neptun prin zona nudistilor (am trecut si eu pe acolo nu ca eram curios ) o gramada de tevi prin apa si pe plaja.


Aloooo Lenutoooooo tu ce puii’ mei faci ? ai o gramada de bani si o gramada de oameni prin preajma, in afara de ‘golden blit’, calarie, concerte si imbracat in taranca “ca nu cumva sa nu uiti de unde ai plecat” mai faci ceva cu turismul asta Romanesc ??????



Da-le bani la astia far’de munca sa curete plajele Leanto ca nu asa se face turism, d’aia fug toti pe la turci, greci si oriunde e mai bine.
Singura grija a Lenutei pe plajele Jupiter - Neptun sunt niste plancarde pe la cosurile de gunoi unde scrie “ fiecare aruncare reusita conteaza , iti multumim pentru implicarea in programul LITORAL CURAT “ si cum romanul face haz de necaz... as complecta eu .... ce sa cred? ca tevile alea din mare in care se accidenteaza toti turistii sunt aruncari nereusite ??? asta e mai Lenuto, daca ai dat autorizarea la liber si berea e ieftina, se mai imbata si omul si nu mai ocheste cosul de gunoi, arunca si el pe unde poate, oricum sa arunci cu tevi mari si sa le mai bagi si adanc in nisipul dupa plaja trebuie multa bere si mult efort, doar la noi Romanii gasesti astea suntem “dotati”Leano si tu stii asta .
Leanoooooooooo ar trebui sa-ti cer despagubiri deoarece cat am fost accidentat si nu am mai putut sa ma balacesc in mare unde era mai ieftin a trebuit sa colind toate terasele si am baut la bere de nici nu-ti inchipui. Sper ca ma despagubesti cu o demisie si du-te si fa afaceri cu parcari si genti de la second hand.
Am reclamat mizeriile alea dupa plaja la protectia consumatorilor , unde abia am reusit sa vorbesc cu cineva dupa vreo 6-7 ore de nervi, apoi am reclamat si la Politia Mangalia (adica o patrula care se plimba pe plaja) cand i-am zis d-nei politist ca si la Neptun pe plaja sunt fiare peste tot si in apa si pe plaja , mi-a raspuns ca acolo nu e zona ei , asa ca m-am lasat pagubas cu reclamatiile si m-am dus pe la terase si a fost mai bine ptr mine in ziua aia, ... ca a 2-a zi m-a durut capul, valeu.......... asta e tot din cauza lui UDREA, ca daca plaja si marea era curata eu faceam baie ca tot omul si nu mai ma imbatam , of of of.
Am postat asa un filmulet sa vedeti si voi ce fiare prin mare si ce au facut dumnealor, au pus doar o plancarda, cum ca ar fi periculos scaldatul intre balize, de parca turistul aflat in vacanta in fuga lui spre apa, se mai opreste pe malul marii sa se uite in stanga sau dreapta sa vada daca e ceva de citit, exact la la trecerea strazii si daca e liber te duci si te arunci in mare daca nu asta e pleci la piscina daca o ai si pe aia. Aici aveti linkul cu filmuletul facut , am bagat noul imn al turismului cred ca e mult mai adaptabil.